fbpx
Menu

Problemet

Løsningen

Allan's Trappe

Jeg købte i 2017 et hus, som jeg går og sætter i stand. Da jeg købte huset, stod trappen til overetagen i stuen og tog meget plads. For at få et bedre rum, blev trappen flyttet ud i entreen i den anden ende af huset, og hullet i stuen blev lukket.

Men det betød så, at jeg ikke længere havde korrespondence mellem trappeopgang og -nedgang. Eftersom jeg har soveværelse m.v. i stueetagen, var det ikke et problem her og nu. Men da mine forældre for en periode flyttede ind, efter de havde solgt deres hus, blev det åbenlyst, at der skulle findes en løsning som var mere permanent end en pære og kontakt fra IKEA.

Jeg fik fat i to lampeudtag og to betjeningstryk fra ZenseHome, som blev monteret. Det ene sæt ovenfor trappen og det andet nedenfor. Enhederne  programmerede jeg igennem ZenseRoom programmet, og det har nu kørt upåklageligt i en måneds tid.

Jeg er især blevet glad for PIR sensoren der gør, at lamperne slukker efter 1 minut, hvis der ikke har været aktivitet i rummet, hvilket passer mig rigtig fint.